VanVerhalen

VanVerhalen ‘Van Bus tot Camper’ #10 bynomads.nl

April 7, 2021

In deze tiende en voorlopig laatste Van Bus tot Camper vertellen Esther en Kay over het ombouwproces van hun Renault Master L3H3 uit 2014. Deze mooie, jonge bus met weinig kilometers op de teller was niet hun eerste zelfbouwproject. Eerder bouwden het stel al in twee weken tijd een campervan om in Nieuw-Zeeland om in een huis op wielen dit prachtige land te kunnen ontdekken. De reis- en zelfbouwervaring die ze daar mee op deden pasten ze toe in hun nieuwe bus. Hun tweede ombouwavontuur duurde overigens wel iets langer: in vijf maanden tijd maakten ze van hun Renault Master hun ideale huis op wielen. Dat lag niet alleen aan het verbouwen trouwens. Kay en Esther legden, zoals veel zelfbouwers misschien wel weten, het hele bouwproces minutieus vast met vlogs en middels een heuse handleiding voor zelfbouwers. In deze podcast vatten by NOMADS het eerste seizoen Van Bus tot Camper eigenlijk perfect samen: van de struggle van het isoleren en de spanning van die eerste keer je boor of zaag in je bus zetten tot de trots over het uiteindelijke resultaat en de voldoening die het reizen, werken en leven in een camper met zich meebrengt.

 

Meer van en over ons: www.instagram.com/vanverhalen EN www.vanverhalen.nl.

 

We hebben bij alle afgelopen afleveringen naar het favoriete vanlife liedje van de bouwers gevraagd. Benieuwd naar de volledige lijst ram vol fijne roadtrip en verbouw liedjes. Vind ze in de Spotify playlist Ren & Friends.

 

Help ons de wereld te blijven veroveren in uniseks regenjassen en afritsbroeken. Word onze persoonlijke cheerleader op: www.petje.af/vanverhalen.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App