VanVerhalen

VanVerhalen ‘1e keer-cast’ #08 pim.and.anniewhere.we.go

September 8, 2021

Welkom bij de '1e keer-cast': een vanlifestyle- en reispodcastserie waarin bus- en camperreizigers de vaak avontuurlijke verhalen vertellen over hun reis-eerste keren.

In aflevering 8 vertellen Pim en Annie - Pimstacle en kleine Annie voor insiders – over hun onverwachte vanlife-avontuur. Ze waren helemaal klaar om in oktober 2020 te starten met hun wereldreis, maar schakelden over naar hun plan B: met een Volkswagen camperbus #vanlife in Europa ontdekken. De twee hadden een nogal optimistisch reisschema voor de eerste zeven maanden, maar lieten dat al snel varen. Het vrije gevoel, de bijzondere plekken midden in de natuur en het relaxte busleven maakte dat ze alle plannen loslieten en de geplande einddatum van hun reis opschoven naar ‘voor onbepaalde tijd’. Je hoort in deze podcast over het vrije leven, vertellen ze over vechten met de elementen, een eerste ijskoude nacht op hun gedroomde ‘zonnige bestemming’ en over hoe Annie tijdens de eerste keer wildkamperen doodsbang was om overvallen te worden terwijl Pim gelukzalig lag te knorren. Meer avonturen van de heerlijke en bloedeerlijke Pim en Annie hoor je in aflevering 8 van de 1e keer-cast!

 

Meer van en over ons: www.instagram.com/vanverhalen EN www.vanverhalen.nl

 

Help ons de wereld te blijven veroveren in uniseks regenjassen en afritsbroeken. Word onze persoonlijke cheerleader op: www.petje.af/vanverhalen

Podbean App

Play this podcast on Podbean App